Olanda continuă să amendeze Apple

Olanda continuă să amendeze Apple
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 feb 2022

Pedeapsa cu amenzi săptămânale de 5 milioane de dolari aplicată de Olanda producătorului iPhone-ului continuă să-și producă efectele, ajungând deja la jumătate din amenda maximă prevăzută.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Autoritatea pentru Consumatori și Piețe din Olanda a aplicat Apple cea de-a cincea amendă săptămânală de 5 milioane de dolari, amendă prevăzută de o decizie legată de facilitarea sistemelor terțe de plăți.

Decizia prevede ca până în momentul în care Apple aplică cu bună credință decizia autorității locale, compania americană să fie amendată în fiecare săptămână cu câte 5 milioane de dolari.

Noua platformă de socializare a lui Donald Trump, Truth Social, lansată în magazinul App Store al Apple UPDATE Victimă a propriului succes, rețeaua de socializare este sufocată de cereri din prima sa zi CITEȘTE ȘI Noua platformă de socializare a lui Donald Trump, Truth Social, lansată în magazinul App Store al Apple UPDATE Victimă a propriului succes, rețeaua de socializare este sufocată de cereri din prima sa zi

Cum au trecut deja cinci săptămâni de la anunțarea deciziei, autoritatea a aplicat deja cinci amenzi săptămânale în valoare totală de 25 de milioane de dolari.

Decizia prevede ca amenzile să fie aplicate până la un maxim de 50 de milioane de dolari.

Apple a fost obligată în Olanda să permită folosirea sistemelor terțe de plată pentru aplicațiile matrimoniale. Compania americană a publicat un set de condiții formale pe care aceste aplicații trebuie să le îndeplinească și, în plus, a cerut un comision de 27%.

Autoritatea locală a considerat că măsurile Apple nu respectă decizia impusă, astfel că a decis aplicarea amenzilor săptămânale.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
olanda
app store
plati