OpenAI va plăti pentru vulnerabilitățile descoperite în ChatGPT

OpenAI va plăti pentru vulnerabilitățile descoperite în ChatGPT
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 apr 2023

Dezvoltatorul celebrei inteligențe artificiale generative ChatGPT demarează un program de recompensare a celor care descoperă și raportează probleme de securitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

OpenAI anunță propriul program de tip Bug Bounty, prin care cei care descoperă și raportează vulnerabilități ale soluțiilor bazate pe inteligență artificială ale companiei vor fi recompensați financiar.

Recompensele pe care compania le va plăti încep de la 200 de dolari, dar, în cazul problemelor mai grave, pot ajunge și la 20.000 de dolari pentru o singură raportare.

Microsoft adaugă funcții de AI în aplicația OneNote CITEȘTE ȘI Microsoft adaugă funcții de AI în aplicația OneNote

Printre soluțiile de AI a căror securitate se dorește a fi îmbunătățită în acest fel se numără și extrem de popularul ChatGPT.

ChatGPT s-a confruntat cu anumite probleme în ultima vreme, cea mai notabilă fiind amestecarea discuțiilor între conturi - utilizatorii ajungeau să vadă în propriul cont conversațiile altor persoane, din cauza unui bug.

Recent, chatbot-ul a fost blocat în Italia din cauza colectării masive a informațiilor, care contravine normelor GDPR. Instrumentele de AI au nevoie de cantități masive de date, pentru a se antrena și perfecționa.

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
chatgpt
securitate
recompense