Oppo promite mai multe update-uri pentru smartphone-urile cu Android

Oppo promite mai multe update-uri pentru smartphone-urile cu Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 dec 2022

Oppo se alătură producătorilor de smartphone-uri care fac eforturi pentru a oferi utilizatorilor mai multe actualizări, însă, promisiunea este valabilă doar pentru unele dintre cele mai scumpe modele.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

De anul viitor, Oppo spune că le va oferi utilizatorilor acces la nu mai puțin de patru update-uri majore de Android, care, în mod normal, se întind pe durata a patru ani.

În același timp, compania chineză se angajează să livreze update-uri de securitate pentru o perioadă de cinci ani de la data intrării pe piață a device-ului.

Elon Musk anunță că va demisiona de la conducerea Twitter după ce va găsi un înlocuitor CITEȘTE ȘI Elon Musk anunță că va demisiona de la conducerea Twitter după ce va găsi un înlocuitor

De aceste beneficii se vor bucura, însă, doar cei care vor cumpăra unele dintre flagship-urile pe care compania le va lansa anul viitor - urmează să fie clarificată lista modelelor incluse.

Oppo se alătură, astfel, Samsung și altor producători de smartphone-uri cu Android care fac eforturi pentru a rezolva una dintre cele mai mari probleme ale acestora - lipsa suportului software pe o durată mai îndelungată.

Interesant este că Samsung, Oppo și alții au ajuns acum să ofere mai multe update-uri de Android decât însuși dezvoltatorul sistemului de operare. Google oferă pentru telefoanele sale update-uri de Android doar pentru trei ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
oppo
update
smartphone
android