Orange - facilități pentru clienți

Orange - facilități pentru clienți
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mar 2020

În contextul fără precedent al pandemiei globale de coronavirus, Orange acordă clienților un bonus de internet de 50 GB, valabil 30 de zile și care poate fi activat până la 30 aprilie 2020 din contul MyOrange. Totodată, pentru clienții aflați în afara țării, apelurile de voce realizate din Spațiul Economic European către România vor fi gratuite până pe 31 martie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Raiffeisen Bank, prima care renunță să comisioneze încasările comercianților ce acceptă plăți cu cardul prin POS-urile sale și e-commerce CITEȘTE ȘI Raiffeisen Bank, prima care renunță să comisioneze încasările comercianților ce acceptă plăți cu cardul prin POS-urile sale și e-commerce

Astfel, compania oferă un bonus de internet de 50GB și tuturor clienților B2B. Companiile mici și mijlocii pot să activeze bonusul din contul MyOrange. De asemenea, clienții noi beneficiază de două luni gratuite pentru pachetul de soluții format din Business One Voice și Office 365, pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

De asemenea, Orange a comunicat autorităților disponibilitatea de a oferi soluții video și pentru audio-conferință și suplimentări de date mobile pentru angajații care lucrează remote. 

viewscnt
Afla mai multe despre
orange
internet