Orange lansează pe piață un pachet integrat de servicii, în care combină serviciile de internet, televiziune și mobil

Orange lansează pe piață un pachet integrat de servicii, în care combină serviciile de internet, televiziune și mobil
scris 26 sep 2017

Orange, cel mai mare operator local de telecomunicații mobile, lansează un pachet integrat de servicii, în care combină serviciile de internet, televiziune și mobil.

Pachetul, denumit "Orange Love", asigură atât servicii prin fibră optică, pentru acasă, cât și servicii mobile, cu 100% acoperire 4G în toate orașele din România.

Clienții cu abonamente Orange pentru servicii mobile care aleg serviciul de internet prin fibră cu viteze de download de până la 300Mbps, pentru 8 euro pe lună, primesc gratuit serviciul de televiziune, cu o ofertă de 54 de canale. Clienții au acces gratuit la canalele preferate și pe ecranele mobile prin aplicația Orange TV Go.

Pentru serviciile de televiziune, clienții pot opta, pentru 3 euro în plus, pentru cel mai mare pachet de programe, ajungând astfel la 119 canale. De asemenea, clienții care își doresc viteze de internet mai mari pot opta pentru pachetul  superior, care oferă viteze de download de până la 1000Mbps, pentru încă 3 euro în plus.

Scumpiri de peste 5% la gaze și electricitate în ultimul trimestru al anului CITEȘTE ȘI Scumpiri de peste 5% la gaze și electricitate în ultimul trimestru al anului

Familiile care au deja două sau mai multe abonamente Orange, odată cu pachetele Orange Love primesc 50GB internet mobil în fiecare lună pentru divertisment pe toate dispozitivele, pentru toți membrii familiei.

Serviciile din pachetele Orange Love sunt incluse pe aceeași factură și oferă acces la un serviciu de suport comun, pe care clienții îl pot apela la numărul scurt 300, zilnic, între orele 7.00-24.00.

“Orange LOVE este propunerea noastră pentru utilizatorii care au nevoie de servicii cu adevărat integrate, atât la nivelul beneficiilor fix-mobil, cât și din perspectiva experienței: factură unică și punct unic de contact. Simplitatea în utilizare, calitatea serviciilor și ofertele avantajoase sunt atributele pe care le aduce Orange Love și pe care clienții le așteaptă de la Orange, operatorul telecom preferat al românilor de peste 12 ani.” a declarat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer al Orange România.

viewscnt
Afla mai multe despre
orange
internet
telefon
orange love