Orange Money a fost capitalizată cu aproape 10 milioane de lei înainte să fie preluată de Alpha Bank România

Orange Money a fost capitalizată cu aproape 10 milioane de lei înainte să fie preluată de Alpha Bank România
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 28 sep 2023

Orange Money IFN, societatea înființată de Orange România pentru furnizarea de servicii de plăți și de transfer de bani de pe telefonul mobil, și-a majorat capitalul social cu 9,92 milioane de lei, de la 172,27 milioane de lei la 182,19 milioane de lei, relevă date analizate de Profit.ro. Operațiunea a fost aprobată cu o lună înainte de anunțul că Alpha Bank Romania achiziționează operațiunile de retail ale Orange Money România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tranzacția va fi finalizată după obținerea tuturor aprobărilor din partea autorităților implicate și îndeplinirea condițiilor precedente obișnuite în aceste situații.

La finele anului trecut, Orange Money a înregistrat o pierdere de 73,7 milioane de lei, în creștere cu 12% față de 2021, când rezultatul negativ a fost de 65,8 milioane de lei. Veniturile totale au crescut de la 63,6 milioane de lei la 105,1 milioane de lei.

Vodafone negociază vânzarea diviziei din Spania, unde Digi crește puternic și erodează cotele de piață ale concurenților CITEȘTE ȘI Vodafone negociază vânzarea diviziei din Spania, unde Digi crește puternic și erodează cotele de piață ale concurenților

Orange România, liderul pieței locale de telefonie mobilă, a anunțat în noiembrie 2016 că a lansat serviciul Orange Money, prin intermediul căruia utilizatorii pot plăti facturi de utilități, reîncărca opțiuni pentru cartele preplătite de telefonie mobilă și pot primi și transfera bani.

Alpha Bank Romania este membră a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare și financiare din Grecia. Activitățile internaționale ale Grupului se extind pe lângă România, și în Regatul Unit, Luxemburg și Cipru.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
orange money
capital social
majorare