Platformă Telekom de tip One-Stop-Shop unde IMM-urile își pot lista și promova afacerile

Platformă Telekom de tip One-Stop-Shop unde IMM-urile își pot lista și promova afacerile
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 13 dec 2016

Afacerile ajung la clienții lor rapid și simplu folosind canalele de promovare online, iar această nevoie este una din ce in ce mai vizibilă în ultimii ani, indiferent de domeniul de activitate în care activează respectivele companii. Există totuși o categorie care, din cauza limitărilor de buget sau a unei viziuni tradiționaliste, rămâne în umbră.  Nevoia de ajunge la clienți este însă aceeași pentru toate firmele.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În acest scop Telekom Romania a dezvoltat www.LocalHub.ro, o platformă online de tip One-Stop-Shop ce aduce toate afacerile din România în mediul online, acolo unde sunt și clienții acestora.

Într-o lume în care competiția este din ce in ce mai agresivă în orice domeniu de activitate, atragerea și fidelizarea clienților devine o misiune din ce în ce mai grea pentru oamenii de afaceri din România. Tocmai de aceea, sunt vitale înțelegerea și anticiparea comportamentului și așteptărilor clienților.

Peste 60% dintre români sunt astăzi online, arată statistici recente din domeniu. Aceștia folosesc rețelele de socializare, aplicații pe smartphone care le fac viața mai ușoară sau caută informații diferite despre afacerile care îi interesează. În același timp, mai puțin de 35% dintre afacerile active din România au o prezență online relevantă. În condițiile în care un român petrece in medie, peste cinci ore, zilnic, în fața unui gadget conectat la Internet, iar peste 80% dintre cumpărători caută online informații despre produse și servicii, este evident că există un potențial uriaș pentru afaceri, dacă au o prezență online completă.

Un website cu informații utile și relevante, prezența pe rețelele de socializare, listarea pe portalurile și directoarele online dedicate reprezintă doar câteva dintre instrumentele pe care le au la îndemână afacerile pentru a se promova.

Chiar dacă piața locală este bine reprezentată de agenții și firme de marketing digital, Telekom integrează sub umbrela One-Stop-Shop atât servicii IT&C la cheie, cât și soluții de promovare online.

Telekom Romania este implicat în două proiecte de învățământ dual în țara noastră CITEȘTE ȘI Telekom Romania este implicat în două proiecte de învățământ dual în țara noastră

Un tool extrem de util pentru toate afacerile din Romania este portalul www.LocalHub.ro, unde sute de mii de afaceri, din toate domeniile de activitate, sunt astăzi listate. Orice business local poate revendica gratuit drepturile de administrare pentru pagina dedicată afacerii, adăugând informații relevante pentru clienții săi, cu privire la produsele și serviciile pe care le oferă,  inclusiv link-uri către propriul website, programul de lucru și datele de contact. Pentru un plus de vizibilitate, Telekom Romania pune la dispoziția utilizatorilor pachetele de listare Advanced (3EUR/ lună) și Premium (5EUR/ lună), oferind acestora prioritate în căutarile de pe portalul www.LocalHub.ro și posibilitatea de a adăuga fotografii și clipuri reprezentative, afacerile beneficiind și de o indexare mai bună în cadrul cautărilor utilizatorilor.

Mai mult decat atât, pachetul Advanced este oferit gratuit oricărui client business care achiziționează un pachet Telekom de voce și date sau un abonament TV HoReCa.

Nu în ultimul rând, pentru că prezența online relevantă presupune o abordare integrată, www.LocalHub.ro  ofera soluții complete de promovare: realizarea de website-uri de prezentare, dar și campanii de promovare prin intermediul campaniilor de Google Adwords. Realizarea website-ului și hostingul oferite la pachet încep de la 9 EUR/ lună, iar campaniile de promovare Google Adwords pleacă de la 49 EUR/lună. Soluțiile sunt personalizate în funcție de nevoile și bugetul clientilor pentru a obține cele mai bune rezultate.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom
imm