Platforma X a blocat căutările pentru posibile scurgeri de informații despre noul album al lui Taylor Swift

Platforma X a blocat căutările pentru posibile scurgeri de informații despre noul album al lui Taylor Swift
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 apr 2024

Lansarea noului album al lui Taylor Swift, "The Tortured Poets Department", a fost afectată de o potențială scurgere de informații.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Potrivit Tech&Co, scurgerea a început pe Telegram, înainte de a se răspândi pe majoritatea rețelelor sociale, inclusiv Tiktok și X (fostul Twitter), care a fost luat cu asalt. Platforma condusă de Elon Musk a cenzurat apoi căutarea "Taylor Swift leak". Dacă lansați o căutare cu acești termeni, apare o eroare, scrie News.ro.

România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile populației CITEȘTE ȘI România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile populației

Dar este vorba doar de acești termeni, pentru că adăugând un S la "leak", căutarea funcționează și returnează diverse postări, majoritatea false, generate de inteligența artificială.

S-a mai întâmplat în trecut ca un album să se scurgă pe X. În martie anul trecut, albumul Arianei Grande a apărut cu câteva ore înainte de lansarea oficială, în timp ce "Midnight", precedentul album al lui Taylor Swift, a avut aceeași soartă cu 24 de ore înainte.

O scurgere a noului album al lui Taylor Swift ar fi cu atât mai greu de stăpânit cu cât albumele au ajuns în magazinele din SUA și Europa, pregătite pentru lansarea de vineri, 19 aprilie. Deocamdată, Taylor Swift nu a reacționat la această scurgere de informații.

viewscnt
Afla mai multe despre
taylor swift
x