Polonezii de la Vector Synergy, care lucrează pentru NATO și Eurocontrol, intră în România

Polonezii de la Vector Synergy, care lucrează pentru NATO și Eurocontrol, intră în România
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 22 sep 2022

Compania poloneză Vector Synergy, specializată consultanță și securitate cibernetică, având printre clienți NATO, Eurocontrol sau grupuri precum Airbus și Microsoft, a intrat pe piața românească, unde va oferi servicii de furnizare și management al forței de muncă, arată date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe segmentul consultanței și outsourcingului de personal, echipa Vector Synergy include peste 500 de specialiști, în domenii precum IT, finanțe, managament sau expertiză tehnică.

Compania este cunoscută în special pentru serviciile de securitate cibernetică și platforma proprie CDeX (Cyber ​​Defense eXercise Platform), unde specialiștii din domeniu se pot antrena pentru a detecta și a răspunde amenințărilor reale.

Activitatea din România va fi coordonată de la București, unde Vector Synergy a închiriat deja un spațiu într-o clădire de birouri din sectorul 1.

Printre clienții Vector Synergy se numără NATO, Autoritatea Europeană pentru Siguranța Transportului Aerian Eurocontrol , dar și companii precum Airbus, Microsoft sau Serco.

Compania are sediul central la Poznan (Polonia), reprezentanțe în Belgia și Portugalia, și proiecte în țările UE și SUA.

viewscnt
Afla mai multe despre
outsourcing vector synergy