Precomenzile pentru Galaxy S8 sunt mai mari decât cele primite pentru S7

Precomenzile pentru Galaxy S8 sunt mai mari decât cele primite pentru S7
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2017

Precomenzile primite de Samsung Electronics pentru noul smartphone Galaxy S8 le-au depășit pe cele pentru predecesorul acestuia, S7, a declarat joi directorul diviziei de dispozitive mobile a companiei, Koh Dong-jin, sugerând că mulți consumatori nu au fost descurajați de aprinderea spontană a dispozitivelor Galaxy Note 7, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Telefonul S8, care va fi disponibil în Coreea de Sud, Statele Unite și Canada din 21 aprilie, va avea un rol esențial în redresarea Samsung după retragerea de pe piață a dispozitivului Note 7, scrie News.ro.

Noul smartphone a fost bine primit, iar unii investitori și analiști au spus că ar putea stabili un nou record de vânzări în primul an pe piață, pentru producătorul sud-coreean de telefoane.

”Este un pic prea devreme, dar reacția inițială a precomenzilor care au început în diverse zone ale lumii a fost peste așteptări”, a spus Koh la un briefing de presă.

Dragnea îl acuză pe Negrițoiu că a pregătit scandalul naționalizării pensiilor private și anunță începerea procedurilor de demitere a conducerii ASF: Și NN Pensii va fi chemată la Parlament, nu suntem colonie olandeză. EXCLUSIV Reacția lui Negrițoiu CITEȘTE ȘI Dragnea îl acuză pe Negrițoiu că a pregătit scandalul naționalizării pensiilor private și anunță începerea procedurilor de demitere a conducerii ASF: Și NN Pensii va fi chemată la Parlament, nu suntem colonie olandeză. EXCLUSIV Reacția lui Negrițoiu

S8 va fi cel mai sigur smartphone Galaxy de până acum, datorită măsurilor adoptate pentru a se evita defectarea bateriilor care a provocat aprinderea spontană a unora dintre aparatele Note 7, a spus el.

Analiștii anticipează ca Samsung să înregistreze în intervalul aprilie-iunie cel mai bun trimestru din istoria sa, susținut de vânzări solide ale S8 și de creșterea pieței cipurilor, care va genera venituri record în industrie, în acest an.

Noul telefon este echipat cu ecrane curbate de 5,8 inchi sau 6,2 inchi, cele mai mari de până acum între telefoanele Samsung.

Koh a mai spus că Samsung intenționează să se folosească de S8 pentru a încerca să recupereze unde în China, unde compania a ieșit din topul celor mai mari cinci furnizori de smartphone-uri din cauza concurenței mari din partea unor producători locali precum Huawei Technologies.

viewscnt
Afla mai multe despre
galaxy s8
samsung