VIDEO&FOTO Samsung lansează o nouă generație de televizoare în România

VIDEO&FOTO Samsung lansează o nouă generație de televizoare în România
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 apr 2017

Samsung Electronics a anunțat o nouă serie de televizoare QLED pentru piața românească.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Noua generație de televizoare QLED, conform producătorului, se bazează pe calitatea imaginii, funcțiile smart și stilul dispozitivului. Coreenii speră ca noile televizoare să-i întărească poziția de lider de care Samsung se bucură pe piața locală.

Cei de la Samsung susțin că noile modele sunt primele din lume care oferă o luminozitate de 2.000 de niți. De asemenea, acestea ar avea tehnologia necesară pentru afișarea 100% a volumului de culori și se mai laudă un nivel de negru profund și un contrast accentuat.

Codurile PIN ale smartphone-urilor pot fi sparte folosind senzorii din dotare CITEȘTE ȘI Codurile PIN ale smartphone-urilor pot fi sparte folosind senzorii din dotare

Totodată centrul de comandă al aplicațiilor și funcțiilor smart al televizoarelor Samsung, denumit Smart Hub, a fost optimizat. Acesta include o nouă aplicație, Smart View, care încearcă să simplifice conectarea la televizor a dispozitivelor mobile.

De asemenea, noile televizoare Samsung folosesc un sistem numit de producător Invisible Connection. Acesta este, de fapt, un conector unic, folosit pentru orice dispozitiv extern, de la receptoare TV, la sisteme audio – video.

VIDEO&FOTO Samsung lansează o nouă generație de televizoare în România

„Odată cu lansarea gamei TV 2017, Samsung deschide încă o dată un nou drum în categoria de televizoare la nivelul întregii piețe, resetând standardele de calitate a imaginii, de performanță și design prin tehnologia QLED. Datorită design-ului 360, a funcțiilor smart și a calității superioare a imaginii, televizoarele QLED setează un nou standard de design și performanță pe piața televizoarelor”, a declarat Victor Armășelu, Director Consumer Electronics în cadrul Samsung Electronics România.

viewscnt
Afla mai multe despre
televizoare
smart tv
samsung