Primele oferte în baza acordului Telekom - Orange vor fi lansate în cel mult două luni

Primele oferte în baza acordului Telekom - Orange vor fi lansate în cel mult două luni
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 1 mar 2016

Telekom Romania va lansa primele oferte în urma parteneriatului cu Orange Romania în cel mult două luni, a declarat directorul general al Telekom Romania, Miroslav Majoroš.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Durata acordului cu Orange Romania este de 5 ani. Primele oferte în baza acestui acord vor fi lansate în cel mult două luni”, a spus Majoroš.

Grupul Telekom Romania a anunțat, la mijlocul acestei luni, că a încheiat cu Orange Romania două acorduri prin care operatorul de telefonie mobilă va avea acces la rețeaua fixă a Telekom Fix (fosta Romtelecom), iar subsidiara Telekom Mobile (fosta Cosmote) va utiliza rețeaua 4G a subsidiarei locale a grupului Orange.

În baza primului acord, Orange Romania va completa portofoliul existent de servicii de voce și internet mobil, televiziune prin satelit și internet cu servicii fixe de internet de mare viteză și televiziune, folosind rețeaua urbană de fibră optică a Telekom Romania, și va lansa în curând soluții de comunicare convergente, se arată într-un comunicat al Orange Romania.

Al doilea acord va permite Telekom Romania Mobile Communications (fosta Cosmote) acces la rețeaua 4G și 4G+ a Orange Romania, liderul pieței de profil.

Cei doi operatori - Telekom Romania și Orange România – vor continua să concureze independent pe piață, în conformitate cu propriile politici comerciale și strategii de business, se spune în comunicate.

Orange Romania este liderul piaței locale de telefonie mobilă din România, cu 10,18 milioane de clienți și venituri de 947 milioane de euro la 31 decembrie 2015.

Lansat în 2014, Telekom Romania este brandul sub care acționează foștii operatori Romtelecom și Cosmote, redenumiți Telekom Romania Communications și Telekom Mobile Romania Communications.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre cele mai mari companii de telecomunicații la nivel mondial.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom
orange
acord
oferte