Primul smartphone pliabil OnePlus va avea un ecran de 7,8 inch

Primul smartphone pliabil OnePlus va avea un ecran de 7,8 inch
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 iun 2023

OnePlus se pregătește să-și lanseze primul smartphone pliabil, însă, o mare parte a specificațiilor tehnice ale acestuia au apărut deja pe internet.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Prin intermediul OnLeaks, unui dintre cei mai redutabili leakeri, au apărut online o parte semnificativă a datelor tehnice ale primului smartphone pliabil dezvoltat de OnePlus.

Astfel, OnePlus Fold va avea un ecran intern AMOLED de 7,8 inch și unul extern de 6,3 inch. Ambele vor oferi o rată de împrospătare de 120Hz.

iCloud+ s-a scumpit în România CITEȘTE ȘI iCloud+ s-a scumpit în România

La baza viitorului smartphone va sta chipset-ul Snapdragon 8 Gen 2, cu 16GB de memorie RAM și 256GB spațiu de stocare.

Cu o capacitate de 4.800mAh, bateria nu impresionează, însă, cel puțin se va încărca suficient de rapid, cu 67W.

Sistemul foto va fi compus din trei camere. Modulul principal și cel ultrawide  au 48MP, în vreme ce lentila tele este de 64MP. Pentru selfie-uri și apeluri video există două camere frontale, de 32MP și 20MP.

OnePlus Fold va folosi sistemului de operare OxygenOS 13.1, bazat pe Android 13. Senzorul de amprente va fi montat pe lateral.

Oficial încă nu a fost anunțată data de lansare pentru OnePlus Fold, însă, tot pe surse, lansarea ar urma să aibă loc în august, la o lună după ce Samsung își va prezenta noile smartphone-uri pliabile.

viewscnt
Afla mai multe despre
smartphone pliabil
oneplus