Producătorul de software TotalSoft, cumpărat de grupul turc Logo, își schimbă identitatea vizuală

Producătorul de software TotalSoft, cumpărat de grupul turc Logo, își schimbă identitatea vizuală
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 oct 2017

Producătorul român de software TotalSoft, cumpărat anul trecut de grupul Logo, cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, are o nouă identitate vizuală, aliniindu-se la identitatea de brand a Logo. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Noua identitate a companiei folosește culorile drapelului românesc, în sigla TotalSoft, dar încorporează totodată strategia de dezvoltare la nivel global a Logo. 

Recent, TotalSoft a anunțat că va deschide până la finalul anului un birou la Frankfurt pentru deservirea companiilor din domeniul financiar.

TotalSoft are o echipă de 470 de specialiști și proiecte în 46 de țări, pe 4 continente. Compania a fost înființată în 1994 de Liviu Drăgan, iar în 2016 a fost achiziționată de către turcii de la Logo, ca parte a strategiei companiei de a se extinde pe piețele internaționale.

VIDEO Securitatea conexiunilor wireless a fost compromisă. Sunt afectate toate dispozitivele, de la routere, la smartphone-uri și televizoare CITEȘTE ȘI VIDEO Securitatea conexiunilor wireless a fost compromisă. Sunt afectate toate dispozitivele, de la routere, la smartphone-uri și televizoare

Logo este prezentă pe 45 de piețe internaționale și deservește peste 85.000 de clienți în Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia.

viewscnt
Afla mai multe despre
totalsoft
logo