Producătorul român de software TotalSoft, cumpărat de cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, se extinde în afara țării, cu un birou la Frankfurt

Producătorul român de software TotalSoft, cumpărat de cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, se extinde în afara țării, cu un birou la Frankfurt

Totalsoft, recent și la Viena

scris 12 oct 2017

Producătorul român de software TotalSoft, cumpărat anul trecut de grupului Logo, cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, se extinde în afara României, urmând să deschidă până la finalul anului un birou la Frankfurt, pentru deservirea companiilor din domeniul financiar.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Totdată, compania îl numește pe Tom Stankiewicz în funcția de Financial Services Executive Director, care va coordona divizia Financial Services a TotalSoft, alcătuită din account manageri, program manageri, consultanți tehnici și de business, cu sediul la București și Frankfurt. Stankiewicz va fi responsabil cu gestionarea portofoliului de clienți locali și internaționali, ce activează în domeniul financiar și industria de leasing.

Tom Stankiewicz are peste 15 de ani de experiență în domeniul serviciilor financiare, ocupând anterior funcții de management în mai multe companii internaționale, precum Sopra Banking Software, TSYS International și Atos Worldline GmbH. Acesta deține o diplomă de masterat în informatică și administrarea afacerilor de la Universitatea Tehnică din Darmstadt, Germania. 

Dezvoltatorii nu au livrat nicio clădire de birouri în București în trimestrul 3, dar companiile au închiriat spații pentru 4.000 de angajați CITEȘTE ȘI Dezvoltatorii nu au livrat nicio clădire de birouri în București în trimestrul 3, dar companiile au închiriat spații pentru 4.000 de angajați

TotalSoft a fost achiziționată în toamna anului trecut de către Logo, cel mai mare furnizor independent de software din Europa de Sud-Est, ca parte a strategiei companiei de a se extinde pe piețele internaționale.

Logo este prezentă pe 45 de piețe internaționale și deservește peste 85.000 de clienți din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia. Logo este prima companie publică de IT din Turcia și are o capitalizare de piață de peste 400 milioane de dolari. În prima jumătate a anului, Logo a înregistrat venituri consolidate în valoare de 116,94 milioane lire turcești, din care 30% reprezintă cifra de afaceri a TotalSoft.

TotalSoft, companie înființată în 1994 de Liviu Drăgan, are o echipă de 470 de angajați și proiecte în 46 de țări, pe patru continente. 

viewscnt
Afla mai multe despre
totalsoft
frankfurt
soft