Reels suportă filmări de 1 minut

Reels suportă filmări de 1 minut
scris 29 iul 2021

Reels, clona Instagram de TikTok, suportă acum clipuri de până la 60 de secunde lungime.

Rămasă în urmă la acest capitol față de concurență, secțiunea de clipuri video scurte din Instagram le oferă acum utilizatorilor săi posibilitatea de a posta filmări de până la 1 minut, față de 30 de secunde, cât era limita până nu demult.

Creșterea la 1 minut a limitei pentru Reels va face loc, pe viitor, mai multor reclame. Aceeași mutare va ajuta utilizatorii care postează pe Instagram clipurile create pe TikTok, acolo unde limita de timp este chiar mai mare.

Waze va oferi mai multe informații despre obstacolele de pe trasee CITEȘTE ȘI Waze va oferi mai multe informații despre obstacolele de pe trasee

Cu noua limită, creatorii de conținut acum acum trei opțiuni în ceea ce privește durata unui clip pentru Reels: 15 secunde, 30 de secunde sau 60 de secunde.

Reels ajunge acum la aceeași limită pe care o impun Shorts și Spotlight, replicile de TikTok ale YouTube și Snapchat. Asta în vreme ce originalul, TikTok, a suportă deja clipuri de până la 3 minute.

Pentru Facebook, Reels este mult mai mult decât o simplă clonă a unui produs concurent. Este, deja, cel mai important vector de engagement, spune chiar șeful companiei, Mark Zuckerberg.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
reels
video