Waze va oferi mai multe informații despre obstacolele de pe trasee

Waze va oferi mai multe informații despre obstacolele de pe trasee
scris 28 iul 2021

Populara aplicație de navigare auto, Waze, le va prezenta șoferilor informații detaliate despre trasee și alternative la acestea înainte de inițierea navigării.

În primul rând datorită contribuției propriilor utilizatorii, Waze s-a dovedit o soluție foarte bună pentru evitarea traseelor aglomerate și a eventualelor obstacole care pot apărea în calea șoferilor.

Însă, aplicația deținută de Google nu a arătat până acum prea multă transparență, făcând calculele și stabilind traseele automat, fără a-și justifica alegerile și a explica utilizatorului de ce este mai bun un traseu decât altul.

Vânzările de iPhone-uri ale Apple au crescut cu aproape 50% în trimestrul trei, depășind cu mult așteptările analiștilor CITEȘTE ȘI Vânzările de iPhone-uri ale Apple au crescut cu aproape 50% în trimestrul trei, depășind cu mult așteptările analiștilor

Asta se va schimba acum, cu ocazia lansării unei funcții prin care șoferul va fi mai bine informat cu privire la evenimentele care-l așteaptă înainte să pornească la drum.

Waze va afișa un ecran explicativ care va precede navigarea. În acest ecran, printre altele, utilizatorului îi vor fi arătate în timp real obstacolele de pe traseu, i se va explica de ce un traseu este mai rapid decât altul și i se vor da și alternative, în caz că nu este convins de soluția oferită de aplicație.

Noua facilitate poate fi folosită de șoferi chiar înainte de a se urca la volan, pentru a se informa cu privire la traseu. Aceștia vor ști, astfel, de la bun început la ce să se aștepte.

viewscnt
Afla mai multe despre
waze
trasee
auto
navigare
ghidare
soferi