Revoluție în telecom: contractul fără perioadă minimă contractuală și fără taxă de reziliere care-ți asigură net mobil nelimitat

Revoluție în telecom: contractul fără perioadă minimă contractuală și fără taxă de reziliere care-ți asigură net mobil nelimitat
scris 11 dec 2017

Cuvântul “Freedom” îl traducem în același fel, dar libertatea pentru fiecare dintre noi poate însemna ceva diferit. Pentru companii, Telekom definește acest concept prin internet mobil nelimitat la viteze 4G, minute și SMS nelimitate, la prețuri începând de la 5 euro lunar, plus TVA, fără perioadă minimă contractuală și fără taxă de reziliere.

Recent, Telekom a lansat o oferă care promitea să remodeleze regulile pieței, iar acest beneficiu oferit clienților de business existenți vine sa susțina această poziționare.

În decembrie clienții antreprenori ai Telekom Romania care folosesc deja serviciile de voce mobila ale operatorului primesc ca bonus o lună Net Nelimitat, opțiunea putând fi activată până la 31 decembrie 2017 prin trimiterea unui  SMS cu textul DA către 511 (numar gratuit din retelele Telekom Romania) . Mai multe detalii despre bonus sunt disponibile aici.

Cu oferta de la Telekom, antreprenorii câștigă libertate în afaceri, au flexibilitate pentru contract, acces la informații complet transparente și la costuri detaliate, dar și beneficii complete, cuvântul de ordine pentru aceștia fiind “nelimitat”. Toate aceste beneficii sunt corelate cu faptul că rețeaua Telekom a fost recent certificată de P3 communication din Germania,Telekom Romania obținând cel mai mare scor, 508 din 600, pentru serviciile de date mobile.

Eliminarea clauzei de reziliere și a perioadei minime de contract reprezintă o asigurare în sine că orice client va beneficia de un serviciu atât de bun încât nu va mai avea motive să renunțe la contract și că, dacă totuși ia această decizie, este liber să să o facă oricând.
Libertatea serviciului Telekom este dată și de separarea contractelor de telefonie de cele pentru telefoane – care pot fi acum achiziționate separat și nu sunt blocate în rețea. Mai mult, clientul poate decide numărul de luni în care va achita telefonul sau telefoanele. 

Mai multe detalii despre ofertele pentru clienții persoane juridice sunt disponibile la www.businessliber.ro, la consultanții de vânzări directe sau la numărul 1921, gratuit pentru apeluri din orice rețea.

viewscnt
Afla mai multe despre
4g
sms
net mobil
telekom