Safetech Innovations: În Marea Britanie avem proiecte în pipeline de 15 milioane lire sterline

Safetech Innovations: În Marea Britanie avem proiecte în pipeline de 15 milioane lire sterline
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 aug 2023

Safetech Innovations, companie românească de securitate cibernetică listată la Bursa de Valori București, cu birouri în București, Londra și Abu Dhabi, raportează, la nivel individual, o cifră de afaceri de 13,5 milioane de lei, în creștere cu 26% față de aceeași perioadă a anului trecut, și un profit net de 3,9 milioane de lei, o apreciere cu 49% comparativ cu primele șase luni din 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La nivel consolidat, unde sunt incluse rezultatele aferente entității din Marea Britanie, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 13,5 milioane de lei și un profit net de 1,5 milioane de lei, scăderea profitului net fiind rezultatul investițiilor realizate pentru demararea activității pe piețele externe.

Tranzacție - Companie software din UK co-fondată de un român, cu peste 250 de angajați în România, a fost cumpărată de un mare grup american CITEȘTE ȘI Tranzacție - Companie software din UK co-fondată de un român, cu peste 250 de angajați în România, a fost cumpărată de un mare grup american

„În primele șase luni ale anului, am constatat o cerere ridicată pentru serviciile și soluțiile noastre de securitate cibernetică. În România, multe companii încă au nevoie de conștientizare în ceea ce privește pericolele din mediul digital. Privind activitatea noastră din Marea Britanie, premisele sunt încurajatoare, având la acest moment proiecte în pipeline în valoare de 15,1 milioane de lire sterline, cu o valoare medie de aproximativ 140.000 de lire sterline per proiect”, a declarat Victor Gânsac, Președinte Consiliu de Administrație și CEO al Safetech Innovations.

În ceea ce privește cifra de afaceri la nivel individual, în primul semestru din 2023, serviciile de securitate cibernetică au contribuit cu 35% la cifra de afaceri totală, iar implementarea soluțiilor de securitate cibernetică cu 65%. În primele șase luni din 2023, compania a introdus în portofoliu șapte clienți noi în România.

În cadrul entității din Marea Britanie, unde Safetech Innovations deține o participație de 67%, prima jumătate a anului a fost caracterizată de o activitate intensă de promovare și vânzare a serviciilor companiei pe plan local și semnare de parteneriate. Compania locală a semnat parteneriate cu 25 de potențiali reselleri, doi distribuitori pentru Marea Britanie și Emiratele Arabe Unite, precum și cu aproximativ 15 vendori. Începând cu luna septembrie, această entitate va începe să furnizeze „proof of concept” (POC) pentru servicii de tip Centru Operațional de Securitate (SOC) și soluția de securitate pentru mobil în Marea Britanie și Orientul Mijlociu.   

UE va examina preluarea Autotalks de către Qualcomm, inclusiv la cererea României CITEȘTE ȘI UE va examina preluarea Autotalks de către Qualcomm, inclusiv la cererea României


Safetech Innovations este listată pe Piața Principală a Bursei de Valori București începând cu data de 6 februarie 2023 și se tranzacționează sub simbolul SAFE. În prezent, compania are o capitalizare de piață de aproximativ 202 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
safetech innovations
it