Samsung a anunțat când își va prezenta noile smartphone-urile pliabile

Samsung a anunțat când își va prezenta noile smartphone-urile pliabile
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 iul 2023

Cele două noi smartphone-uri pliabile așteptate din partea producătorului coreean vor fi prezentate oficial în cadrul unui eveniment ce va avea loc spre finele lunii iulie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung a confirmat că va organiza un nou eveniment Unpacked pe 26 iulie. De data aceasta, evenimentul va avea loc la Seul, în Coreea de Sud, la ora României 14.

În centrul atenției la acest eveniment vor sta cele două noi modele de smartphone-uri pliabile din seriile Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip.

Telefoanele mobile, tabletele și ceasurile conectate - interzise în sălile de clasă din învățământul secundar în Olanda CITEȘTE ȘI Telefoanele mobile, tabletele și ceasurile conectate - interzise în sălile de clasă din învățământul secundar în Olanda

După numeroase leak-uri, se cunosc cu grad mare de certitudine caracteristicile definitorii alea celor două modele. Fold 5 va folosi un nou tip de balama, iar Flip 5 va avea un ecran extern mai mare, care va afișa mai multe informații.

De anul acesta, Samsung are o concurență mai mare pe piața smartphone-urilor pliabile, acolo unde Google și mai mulți producători chinezi au început să fie din ce în ce mai activi.

Dincolo de pliabile, se așteaptă ca tot în cadrul acestui eveniment Samsung să prezinte ceasul Galaxy Watch 6 și una sau mai multe serii noi de tablete cu Android.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone pliabil
galaxy z fold
galaxy z flip