iPhone 15 ar urma să folosească baterii mai mari

iPhone 15 ar urma să folosească baterii mai mari
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 iul 2023

Seria iPhone 15, care va fi lansată anul acesta, ar urma să aibă în dotare baterii mai mari, care să aducă un plus de autonomie, dar să și crească greutatea telefoanelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Presa din China, care citează surse anonime din cadrul Foxconn, susține că Apple va folosi baterii mai mari decât anul trecut pe toate modelele din cadrul seriei iPhone 15.

iPhone 15 va avea o baterie de 3,877mAh (de la 3,279mAh). iPhone 15 Plus va trece la o baterie de 4,912mAh (de la 4,325mAh). iPhone 15 Pro va avea o baterie de 3,650mAh (de la 3,200mAh). În fine, iPhone 15 Pro Max va folosi o baterie de 4,852mAh (de la 4,323mAh)

Meta va lansa o alternativă la Twitter CITEȘTE ȘI Meta va lansa o alternativă la Twitter

În urma acestor modificări, cel mai câștigat iese modelul Plus, cel care a avut cele mai mici vânzări în ultimii ani.

Folosirea unor baterii de capacitate mai mare va duce la creșterea ușoară a greutății smartphone-urilor Apple, însă, pentru cei mai mulți utilizatori este compromis pe care îl fac fără să stea pe gânduri.

Aceleași surse susțin că versiunile de bază ale modelelor din seria iPhone 15 vor avea 256GB, ceea ce înseamnă o dublare a capacității de stocare, ce era de 128GB până acum.

Rămâne de văzut dacă creșterea capacității de stocare în cazul versiunilor de bază va însemna și creșterea prețurilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 15
baterie
smartphone