Samsung anunță când lansează Galaxy S10 5G

Samsung anunță când lansează Galaxy S10 5G
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 apr 2019

Primul smartphone Samsung cu 5G va fi disponibil oficial în Coreea de Sud săptămâna aceasta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

La aproape o lună de la debutul oficial al noii serii de flagship-uri Galaxy S10, Samsung își va lansa pe piața din Coreea de Sud și modelul Galaxy S10 cu suport pentru noua generație a conexiunilor de date 5G.

Alegerea Coreei de Sud pentru lansarea primului său smartphone cu suport 5G nu este o decizie patriotică din partea Samsung, ci are în vedere stadiul avansat al dezvoltării rețelelor 5G din această țară.

Coreea de Sud este aproape de finalizarea planurilor de implementare a tehnologiei 5G, în urma căreia țara de origine a celor de la Samsung va deveni și prima țară din lume cu suport 5G la nivelul întregii rețele de comunicații mobile.

Airbus a finalizat construcția satelitului CHEOPS CITEȘTE ȘI Airbus a finalizat construcția satelitului CHEOPS

Suportul 5G a debutat în Coreea de Sud încă de la 1 decembrie 2018, însă operatorii au amânat lansările oficiale din cauza faptului că nu exista pe piață niciun dispozitiv care să suporte noua tehnologie.

Lansarea oficială a rețelelor 5G în Coreea de Sud a fost întârziată și din cauza neînțelegerilor dintre Guvern și operatori cu privire le prețuri. Acestea ar urma să fie aprobate săptămâna viitoare.

Pentru Samsung, lansarea Galaxy S10 5G în Coreea de Sud reprezintă și un binevenit test, înaintea lansării acestui smartphone în alte țări. Stadiul avansat al rețelelor 5G de aici ar putea aduce vânzări importante ale acestui model în Coreea de Sud.

Samsung nu a anunțat deocamdată când va ajunge Galaxy S10 5G și în alte țări. Țările în care nu a început să fie implementat suportul 5G nu reprezintă o prioritate pentru producătorul sud-coreean, la fel cum pentru utilizatorii din aceste țări smartphone-urile cu 5G nu reprezintă încă o necesitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
galaxy 10
samsung
smartphone
5g