Samsung anunță când va prezenta Galaxy S22

Samsung anunță când va prezenta Galaxy S22
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 ian 2022

Cea mai importantă serie de smartphone-uri a celui mai mare producător, Samsung, va fi prezentată în prima parte a lunii februarie, cu o intrare pe piață programată pentru a doua parte a lunii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Un oficial Samsung a declarat, pentru publicația coreeană Digital Daily, că a fost aleasă data de 8 februarie pentru organizarea evenimentului în cadrul căruia va fi prezentată seria de smartphone-uri Galaxy S22.

Aceeași sursă a mai spus că precomenzile vor începe a doua zi, pe 9 februarie, și că livrările vor debuta pe 24 februarie, dată de la care smartphone-urile ar trebui să fie disponibile și în magazine.

VIDEO&FOTO Honor și-a lansat primul smartphone pliabil CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Honor și-a lansat primul smartphone pliabil

Viitoarea serie de smartphone-uri va fi compusă, din câte se pare, din trei modele: Galaxy S22, S22 Plus și S22 Ultra. Modelul Ultra ar urma să preia designul și cel puțin o parte din funcționalitățile lui Galaxy Note, pe care Samsung a renunțat să-l mai producă.

Din informațiile vehiculate pe surse, cele trei modele vor avea ecrane de 6,1 inch, 6,55 inch și 6,8 inch. Camera foto principală de la S22 și S22 Plus ar urma să fie de 50MP, însoțită de câte o cameră tele și ultrawide. S22 Ultra va avea patru camere, în frunte cu o cameră principală dotată cu 108MP.

Samsung își va prezenta noua serie și la târgul Mobile World Congress de la Barcelona, însă asta deja după ce smartphone-urile vor intra pe piață, întrucât MWC va debuta pe 28 februarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s22
smartphone