Samsung anunță data la care își va lansa primele flagship-uri din acest an

Samsung anunță data la care își va lansa primele flagship-uri din acest an
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 ian 2020

Producătorul coreean care a reușit anul trecut să-și redreseze divizia de smartphone-uri cu ajutorul telefoanelor din clasa medie a anunțat data la care va organiza primul eveniment Unpacked din 2020.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prin invitațiile de presă trimise și postările pe rețelele sociale, Samsung anunță că evenimentul va avea loc pe 11 februarie, în San Francisco.

Coreenii nu vorbesc și despre conținutul evenimentului, însă acesta nu este decât parțial o surpriză. Subiecții principali sunt așteptați să fie noua serie Galaxy S11 (care s-ar putea să se numească, de fapt, S20) și un nou smartphone pliabil.

Galaxy S11, din informațiile neoficiale de până acum, va avea un design similar cu flagship-urile de anul trecut - cu o cameră frontală integrată în centrul părții de sus a ecranului și rame foarte înguste în jurul acestuia.

Atac cibernetic împotriva Ministerului de Externe din Austria CITEȘTE ȘI Atac cibernetic împotriva Ministerului de Externe din Austria

Același ecran ar trebui să aibă o rată de refresh de 120Hz, ceea ce l-ar face unul dintre cele mai fluente ecrane de pe piață - o caracteristică apreciată în principal de gameri.

Există indicii că Samsung ar putea prefera un nume care nu urmează numărătoarea normală a seriei și că, în loc de 11 va prefera cifra 20 pentru a fi în ton cu noul an.

Despre al doilea smartphone pliabil al coreenilor nu se cunosc deocamdată prea multe informații. Se pare că Samsung va opta pentru un design asemănător telefoanelor cu clapetă și că prețul va fi semnificativ mai mic decât în cazul lui Galaxy Fold, care costă aproximativ 2.000 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy
smartphone