Samsung își lansează programul de „self repair” în Europa

Samsung își lansează programul de „self repair” în Europa
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 iun 2023

Programul Samsung prin care utilizatorii pot încerca să-și repare singuri dispozitivele stricate ajunge în Europa, după ce a fost lansat anul trecut în Statele Unite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung își aduce în Europa programul self repair, care vizează câteva dintre cele mai recent smartphone-uri și laptopuri are companiei. Până la finele acestei luni, serviciul ar trebui să fie disponibil în Belgia, Franța, Italia, Țările de Jos, Polonia, Spania, Suedia și Regatul Unit.

În program sunt incluse smartphone-urile din seriile Galaxy S20, S21 și S22. De observat că, la fel ca în Statele Unite, în momentul lansării lipsește cea mai nouă serie, Galaxy S23.

Twitter are în plan o aplicație destinată televizoarelor smart CITEȘTE ȘI Twitter are în plan o aplicație destinată televizoarelor smart

Prin acest program, clienții companiei pot cumpăra atât componentele necesare reparației, cât și instrumentele de care au nevoie pentru realizarea acesteia. Setul de instrumente pentru reparații costă până în 30 de euro.

Prețurile pentru componente diferă de la caz la caz și de la model la model, componentele pentru modelele mai noi fiind, evident, mai scumpe.

Spre exemplu, un ecran pentru Galaxy S22 Ultra costă 310 euro în Germania, iar un port de alimentare pentru Galaxy S20 este disponibil pentru 50 de euro.

În program sunt incluse și laptopurile Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360, fiind disponibile pentru acestea carcasa față, carcasa spate, ecran, baterie, touchpad, tasta de pornire cu cititor de amprenta și picioarele din cauciuc.

Pentru derularea programului, Samsung colaborează cu unii dintre distribuitorii locali autorizați, prin intermediul cărora sunt livrate kit-urile și componentele necesare reparațiilor. 

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
self repair
galaxy
smartphone
laptop