Uber va afișa reclame video în aplicații și în mașini

Uber va afișa reclame video în aplicații și în mașini
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 iun 2023

Clienții Uber vor fi puși față în față cu lungi reclame video cât timp așteaptă mașina și pe durata călătoriei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Uber anunță implementarea reclamelor video în mai multe aplicații ale companiei, inclusiv aplicația principală de ride-hailing și Eats, serviciu care nu mai este disponibil în România.

Reclamele din aplicații vor fi afișate în momentul în care compania este sigură că are atenția utilizatorului - atunci când acesta se uită în aplicație să vadă când ajunge mașina și în timpul călătoriei.

Traficul Reddit, afectat de proteste CITEȘTE ȘI Traficul Reddit, afectat de proteste

Dincolo de reclamele din aplicații, tot în timpul călătoriei, clienții (și șoferii) vor mai fi bombardați cu reclame livrate de pe tablete montate special în acest sens în mașini.

Reclamele video vor avea 90 de secunde și vor fi redate cu sunet pe tablete și fără sunet în aplicații. Compania nu a spus dacă utilizatorul poate opri reclamele - cel mai probabil nu.

Utilizatorii pot alege sau nu să fie targetați pe baza datelor personale, însă, nu pot scăpa de reclame.

De asemenea, utilizatorii nu vor plăti mai puțin pe curse pentru că suportă reclamele, aceasta fiind o chestiune cu care trebuie să se obișnuiască, așa cum s-au obișnuit și cu prețurile crescute pe bază de algoritm.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
reclame
video
mașini