Samsung lansează o nouă tabletă cu Android. La ce preț o vinde

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 feb 2019

Producătorul coreean Samsung a anunțat Tab S5e, o tabletă cu Android plasată ca dotări și preț ca un concurent pentru modelul de mijloc din gama iPad.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tab S5e are un ecran Super AMOLED de 10 inch cu 2.560 x 1.600 pixeli rezoluție și promite o experiență multimedia bună, nefiind promovată pentru productivitate, ci pentru amatorii de conținut multimedia pe un ecran mai mare decât cel oferit de smartphone.

Samsung spune că Tab S5e este cea mai ușoară și mai subțire tabletă pe care a făcut-o vreodată. Aceasta cântărește 400 de grame și are o grosime de 5,1 mm.

La baza noii tablete stă chipset-ul Snapdragon 670 care nu este cel mai puternic chipset construit de Qualcomm - de aici și concentrarea pe multimedia a producătorului, în loc de capacitățile de multitasking care ar fi necesitat un chipset de top.

Atac cibernetic masiv asupra furnizorului de servicii de e-mail VFEmail, cu pierderea datelor din ultimii 18 ani CITEȘTE ȘI Atac cibernetic masiv asupra furnizorului de servicii de e-mail VFEmail, cu pierderea datelor din ultimii 18 ani

Tab S5e dispune de ceea ce Samsung numește Call & Message Continuity, o facilitate care le va permite utilizatorilor să sune, să trimită și să răspundă la mesajele și apelurile redirecționate de pe telefon.

Apple oferă ceva similar pe iPad de ani buni și este interesant de remarcat că Samsung a decis să construiască singur o astfel de funcție, în vreme ce Android-ul celor de la Google pare să neglijeze complet zona de tablete.

Noua tabletă Samsung are o baterie de 7.040 mAh, producătorul promițând o autonomie de până la 14,5 ore.

Tab S5e va fi disponibilă din al doilea trimestru al acestui an și va costa 400 de dolari.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
tableta
android