Samsung și LG Innoteck și-au închis fabricile din Coreea de Sud

Samsung și LG Innoteck și-au închis fabricile din Coreea de Sud
scris 2 mar 2020

Samsung Electronics și LG Innotek au anunțat că și-au închis fabricile din Coreea de Sud, în urma unor cazuri de infectare cu noul coronavirus, transmit Reuters și Yonhap.

Samsung produce telefoanele mobile premium Galaxy Z Flip și Galaxy S20 la fabrica din Gumi, în apropiere de Daegu, unde au fost confirmate cele mai multe cazuri de virus din Coreea de Sud, scrie Agerpres.

Analist: Problemele de producție pentru iPhone vor continua cel puțin până în mai CITEȘTE ȘI Analist: Problemele de producție pentru iPhone vor continua cel puțin până în mai

Unitatea va fi închisă temporar pentru dezinfecție, iar etajul unde a lucrat angajatul infectat va fi redeschis marți seara. Samsung va implementa "toate măsurile necesare" pentru a preveni extinderea epidemiei, a informat cel mai mare producător mondial de telefoane inteligente.

Și LG Innoteck, care furnizează module de cameră pentru telefoanele iPhone, a închis duminică pentru dezinfectare fabrica sa din Gumi, după ce s-a confirmat că un angajat a contractat virusul.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
lg innoteck
coreea de sud