Samsung va folosi noul design cu rame înguste și pe smartphone-urile sale mai ieftine

Samsung va folosi noul design cu rame înguste și pe smartphone-urile sale mai ieftine
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 nov 2017

De anul viitor, ramele înguste care sunt în acest moment vizibile doar pe flagship-urile producătorilor de smartphone-uri vor fi preluate și de dispozitivele mai ieftine.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

A devenit deja o tradiție pentru producători precum Apple, Samsung și alții să folosească același design timp de mai mulți ani pe telefoanele pe care le comercializează, realizând o tranziție a facilităților dinspre modelele de top către cele ieftine.

Acesta pare a fi și cazul celei mai interesante noutăți pe care smartphone-urile au adus-o în 2017 – ramele înguste care făcut loc unor ecrane mai mari și care au forțat producătorii să repoziționeze butoanele ce nu mai pot fi montate sub ecran ca până acum.

Conform unor informații descoperite în codul site-ului oficial Samsung, noua generație de smartphone-uri din clasa de mijloc a producătorului coreean, Galaxy A5, va folosi un ecran cu raportul imaginii de 18,5:9.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Acesta raport a fost folosit de Samsung la ecranele flagship-urilor lansate anula acesta, Galaxy S8 și Note 8. În fapt, niciun alt telefon Samsung dinainte de cele două nu a mai folosit acest format al ecranului.

Astfel, concluzia logică care rezultă de pe urma acestei informații este că Samsung va folosi designul cu rame înguste și pe smartphone-urile sale din clasa de mijloc – o acțiune care este așteptată să fie făcută și de alți producători care au venit cu acest design în 2017.

Următoarea generația a seriei de smartphone-uri Galaxy A5 este așteptată să fie lansată anul viitor. Noul design ar putea avea rolul de a crește semnificativ  vânzările gamei de mijloc a celor de la Samsung. Utilizatorii cărora le-a plăcut designul dar nu și-au permit un flagship, ar putea fi tentați să se orienteze către un smartphone precum Galaxy A5.

Același lucru este de așteptat să-l facă și Apple anul viitor, care ar putea folosi designul lui iPhone X pe modele mai ieftine de iPhone.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone