SeedBlink începe 2021 cu o campanie de pre-listare privată pentru Plant an App, startup IT

SeedBlink începe 2021 cu o campanie de pre-listare privată pentru Plant an App, startup IT
scris 5 ian 2021

Seedblink, platforma de equity crowdfunding dedicată startup-urilor tech, listează Plant an App, companie software românească ce a dezvoltat o serie de aplicații Low-Code Development pentru accelerarea vitezei de dezvoltare a aplicațiilor software.

Tranzacție: Twitter cumpără aplicația de podcast-uri Breaker CITEȘTE ȘI Tranzacție: Twitter cumpără aplicația de podcast-uri Breaker

Plant an App este listat în paralel pe Republic, cu un Crowd Safe mai complicat decât varianta  SAFE tip Y Combinator, acceptată de Plant an App pentru listarea pe SeedBlink.

Lansat în decembrie anul trecut, startup-ul IT vorbește de venituri de 500.000 dolari în venituri, din care 370.000 dolari sunt recurente.

Darius Dumitru Meșca, Directorul General al Electrica Furnizare: Vom continua procesul de transformare. Suntem un partener solid al consumatorului și în piața concurențială CITEȘTE ȘI Darius Dumitru Meșca, Directorul General al Electrica Furnizare: Vom continua procesul de transformare. Suntem un partener solid al consumatorului și în piața concurențială

Plant an App este un spin-off al DNN Sharp, o companie pe care fondatorii au condus-o în ultimii 10 ani în spațiul de Developer Tools. Au moștenit o rețea globală de circa 4.000 de parteneri și clienți.

Campania de pre-listare destinată membrilor ELITE & CLASSIC începe astăzi, 5 ianuarie și va dura până luni seară, 11 ianuarie. Începând cu 12 ianuarie, demarează subscripția publică, când se va putea investi în Plant an App. 

viewscnt
Afla mai multe despre
seedblink
plant an app