Șeful platformei de socializare Parler nu știe dacă serviciul își va mai relua vreodată activitatea

Șeful platformei de socializare Parler nu știe dacă serviciul își va mai relua vreodată activitatea
scris 14 ian 2021

Directorul general al platformei de socializare Parler, preferată de susținătorii președintelui Donald Trump și care a fost suspendată de furnizorii majori de servicii de internet sub acuzația că nu a combătut conținutul violent, ar putea să nu își mai reia niciodată activitatea, a declarat, miercuri, directorul general al acesteia, John Matze, transmite Reuters.

În timp ce o serie de companii și-au întrerupt legăturile cu platforma înființată acum doi ani, în urma atacului împotriva Capitoliului de săptămâna trecută a susținătorilor lui Donald Trump, Matze a declarat într-un interviu că nu știe când și dacă va fi reluat serviciul, scrie News.ro.

Facebook revine cu clarificări privind noile condiții de utilizare ale WhatsApp, speriată de exodul utilizatorilor CITEȘTE ȘI Facebook revine cu clarificări privind noile condiții de utilizare ale WhatsApp, speriată de exodul utilizatorilor

”S-ar putea niciodată. Nu știm încă”, a spus Matze.

Parler a anunțat într-un document legal că are peste 12 milioane de utilizatori.

Matze a arătat că Parler discută cu mai mult de un serviciu de cloud computing, dar a refuzat să dea nume, citând posibilitatea de hărțuire a companiilor respective. El a spus că cel mai bun lucru ar fi ca Parler să revină la serviciul de găzduire al Amazon.

Luni, Parler a intentat un proces împotriva Amazon, dar aceasta susține că procesul nu este justificat.

Amazon a exclus Parler din serviciul său de găzduire web, în timp ce Apple și Google, divizie a Alphabet, au eliminat platforma din magazinele lor de aplicații.

”Este greu de ținut evidența oamenilor care ne spun că nu mai putem face afaceri cu ei”, a mai spus Matze

viewscnt
Afla mai multe despre
parler
platforma de socializare