SII România are un nou CEO

SII România are un nou CEO

Iulia Surugiu

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mar 2024

SII România, companie specializată în servicii și soluții IT, anunță numirea unui nou Director General – Iulia Surugiu, ce deține o experiență de peste un deceniu în cadrul companiei. Aceasta preia funcția de la Manel Ballesteros, care a condus filiala locală timp de 15 ani.  

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Iulia Surugiu a contribuit decisiv la dezvoltarea companiei SII România, exercitând un rol cheie și având, de-a lungul celor 10 ani, atribuții din sfera operațională, strategică și de dezvoltare a afacerii, cea mai recentă funcție fiind Director Operațional.

Care poate fi primul smartphone Google vândut oficial în România CITEȘTE ȘI Care poate fi primul smartphone Google vândut oficial în România

Anterior SII România, Iulia Surugiu a activat timp de peste șase ani în cadrul TotalSoft, în funcții de management și consultanță tehnică. Iulia Surugiu a absolvit ca șefă de promoție Facultatea de Cibernetică în cadrul Academiei de Studii Economice din București, unde a încheiat cu succes și un program de doctorat în Informatică Economică, pe aceeași specializare.

Recent, SII România a anunțat că deschide al doilea birou regional, în Timișoara, după cel din Iași.

SII România este membră a SII Group, o companie franceză din domeniul tehnologiei.

Cu sediul central în București, SII România furnizează servicii de dezvoltare software și IT outsourcing, având circa 650 de angajați cu expertiză în 40 de tehnologii. 

viewscnt
Afla mai multe despre
sii românia
iulia surugiu