Afaceri în creștere în România pentru grupul IT&C Asbis

Afaceri în creștere în România pentru grupul IT&C Asbis

Alexandru Stoinea, General Manager ASBIS Romania

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mar 2024

Asbis România, distribuitor local IT&C, subsidiara locală a ASBIS Entreprises, a înregistrat în 2023 o cifră de afaceri de 61,63 milioane dolari, în creștere cu 20%, de la 50.03 milioane dolari în 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Pentru România este o performanță deosebită faptul că în 2023 am fost o prezență constantă în topul întregului Grup, din perspectiva veniturilor realizate”, spune Alexandru Stoinea, General Manager ASBIS Romania. „La final de 2023 România s-a clasat tot pe locul 10, conform veniturilor înregistrate, cu o creștere a cifrei de afaceri de 20%, de la 50.03 mil. USD în 2022, la 61,63 milioane USD. Prin proiectele Diviziei VAD, alături de cele de Volume Distribution și Consumer, am reușit să ne pliem pe nevoile pieței și chiar să le anticipâm, generând valoare adăugată pentru partenerii noștri și clienții lor. În acest an, principalele direcții vor fi extinderea capacității logistice, consolidarea echipei locale, dezvoltarea noilor linii de business cât și a celor deja existente. Ne vom concentra atenția către proiectele derivate din PNRR în special în domenii precum educație, Cloud și Data Center.”

Ponderea românilor care folosesc rețele de socializare, peste media UE CITEȘTE ȘI Ponderea românilor care folosesc rețele de socializare, peste media UE

ASBIS Romania este una dintre subsidiarele cele mai longevive ale ASBISc Enterprises PLC - companie fondată în 1990 în Belarus și înregistrată acum în Cipru.

Înființată în 1998 ca filială locală a ASBISc Enterprises PLC, ASBIS Romania este distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, AI. 

Grupul și-a finalizat ieșirea din Rusia, închizând toate operațiunile din această țară.

Compania are 2 centre principale de distribuție în lume, situate în Republica Cehă și Emiratele Arabe Unite și 2 centre regionale de distribuție (Georgia, Africa de Sud), filiale în 34 de țări, peste 2.200 de angajați și aproximativ 20.000 de clienți activi în 60 de țări. la nivel mondial.

viewscnt
Afla mai multe despre
it&c
asbis