Singapore Airlines va oferi WiFi gratuit

Singapore Airlines va oferi WiFi gratuit
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 iun 2023

Toți pasagerii companiei Singapore Airlines vor beneficia în mod gratuit de WiFi la bordul avioanelor Singapore Airlines.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Singapore Airlines devine una din primele mari companii aeriene care nu va mai cere bani în plus pentru conectarea la internet prin WiFi la bordul avioanelor companiei.

Măsura va intra în vigoare de la 1 iulie și va scuti pasagerii de taxele și limitele de trafic de până acum.

Un fost director al NBCUniversal se va alătura luni conducerii Twitter CITEȘTE ȘI Un fost director al NBCUniversal se va alătura luni conducerii Twitter

Condiția este ca pasagerii să se înscrie în programul de fidelitate al companiei. La fel procedează și Qatar Airways respectiv Delta Air Lines.

Internetul gratuit va fi disponibil pe 129 din cele 136 de avioane din portofoliul companiei. Excepția fac doar șapte avioane Boeing 737-800 NG care nu sunt dotate cu echipamentele necesare.

Decizia Singapore Airlines ar putea fi aplicată pe viitor și de alte companii aeriene concurente.

Conform Asociației de Transport Aerian, traficul aerian este acum la 90% din capacitate față de 2019, când se ajungea la 4,5 miliarde de pasageri.

viewscnt
Afla mai multe despre
singapore airlines
wifi gratuit