Singularity University, BCR, Revolut, Pay.UK, TransferGO vin la noul iCEE.fest pentru a vorbi despre transformările provocate de explozia tehnologiei și a utilizării Internetului

Singularity University, BCR, Revolut, Pay.UK, TransferGO vin la noul iCEE.fest pentru a vorbi despre transformările provocate de explozia tehnologiei și a utilizării Internetului
scris 30 mai 2019

Reprezintă criptomonedele viitorul? Ce se întâmplă cu Bitcoin? Ce trebuie să faci cu banii tăi în viitorul apropiat? Ce s-a schimbat în zona FinTech în ultimul an? Sunt doar câteva dintre întrebările care își vor găsi răspuns în cadrul iCEE.fest: UPGRADE 100, festivalul care aduce în România marile companii globale din digital.

Anul acesta, peste 150 de speakeri, experți și autori ai unor lucrări importante din domeniul transformărilor provocate de Internet și de noile tehnologii  vor prezenta în cadrul festivalului, care va avea loc în București, pe 13 și 14 iunie.

VIDEO Șapte morți și 19 dispăruți, după ce un vas cu turiști s-a scufundat în Dunăre, la Budapesta CITEȘTE ȘI VIDEO Șapte morți și 19 dispăruți, după ce un vas cu turiști s-a scufundat în Dunăre, la Budapesta

Printre alții, Salim Ismail, co-fondator al “Singularity University” – invitat special în acest an la festival – va expune în cadrul unei prezentări complexe impactul pe care tehnologia îl va avea și în ce numim azi bani, bănci, sistem monetar.

Agenda UPGRADE 100 cuprinde 11 linii distincte de conținut, iar FINTECH & eMONEY va aduce în fața publicului atât reprezentanți ai băncilor cât și experți și fondatori de companii ce performează la nivel global în acest domeniu.

Una dintre cele 8 scene ale festivalului va fi dedicată pentru o zi conținutului FINTECH & eMONEY. Astfel, în prima zi de iCEE.fest: UPGRADE 100, pe Focus Stage 2, sunt programate: o sesiune cu prezentări ale unor experți în domeniu, un workshop dedicat capcanelor din zona Fintech și o sesiune de Q & A alături de reprezentanți ai unor companii care dictează trendul atunci când e vorba despre cum ne punem la adăpost, ne investim sau ne cheltuim banii.

În sesiunea 1 "Blockchain, Fintech și Viitorul Banilor",  Sergiu Negut, co-fondator & Board Director @ FintechOS, va vorbi despre cât de rapid poate crește afacerea folosind metode Fintech, iar Irina Scarlat, Country Manager Romania @ Revolut va împărtăși din secretele companiei care la începutul anului adunase peste 150.000 de clienți în România.

Despre o nouă era în zona efectuării plăților va vorbi Mihai Dragan, Fondator @ Oveit, în timp ce Louise Beaumont, Chair, Advisor, Angel Investor @ techUK, Pay.UK va deschide discuția depre open banking.

Vor mai prezenta: Marian Ignat, Executive Director, Digital Banking Division @ BCR – despre impactul pe care aplicația George și tehnologia o au în business-ul celei mai mari bănci din România, Aviv Lichtigstein, CEO & Fondator @ 101 Blockchains și Marius Nedelcu, Head of Growth @ TransferGO.

De asemenea, Bartosz Golba, Head of Wealth Management la Global Data, va susține un keynote despre datele care arată schimbările care vor perturba sistemul financiar în următorii ani.

Scena va găzdui si workshop-ul "Posibile cauze pentru care metodele Fintech nu funcționează și cum le putem evita", alături de Greg Watts, Fondator @ Demand Creation Partners. "Cele 5 puncte absolut necesare pentru a-ți crește afacerea Fintech" este topicul de plecare al acestei discuții, la care vor participa speakerii din panel.

Pe site-ul UPGRADE 100 pot fi găsite detalii, studii de caz spectaculoase și un preview a ce va fi pe scena festivalului care va avea loc în București, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, în 13 si 14 iunie.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
singularity university
bcr
revolut
pay.uk
icee