Smartphone-ul pliabil Google apare pentru prima oară într-o filmare

Smartphone-ul pliabil Google apare pentru prima oară într-o filmare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 apr 2023

Cu doar câteva săptămâni înainte de data la care se presupune că va fi prezentat oficial, primul dispozitiv pliabil creat de Google poate fi deja văzut într-o scurtă filmare video.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Filmarea a fost postată de Twitter de Kuba Wojciechowski, una dintre cele mai de încredere surse când vine vorba de informații neoficiale despre dispozitive mobile, acesta spunând că a făcut clipul în cauză în urmă cu mai bine de o lună.

Din filmare se poate observa un dispozitiv pliabil fără marcaje, pentru a ascunde originea acestuia, însă, Wojciechowski dă asigurări că este vorba, într-adevăr de Pixel Fold, primul device portabil făcut de Google.

Funcția Lockdown Mode de pe iPhone a reușit să blocheze un atac pentru care nu exista un patch CITEȘTE ȘI Funcția Lockdown Mode de pe iPhone a reușit să blocheze un atac pentru care nu exista un patch

Conform acestei filmări, Pixel Fold are o grosime respectabilă și rame negre foarte late în jurul ecranului principal, care, conform informațiilor vehiculate neoficial, măsoară 7,6 inch.

În același clip video se mai poate observa modul în care se face plierea dispozitivului și faptul că acesta are cele patru colțuri ușor rotunjite.

Pixel Fold ar avea la bază chipset-ul Tensor G2 și ar urma să coste cel puțin 1.700 de dolari. Prezentarea oficială a acestuia este așteptată să aibă loc pe 10 mai.

viewscnt
Afla mai multe despre
smartphone
google