Snapchat trece de 1 miliard de download-uri pe Android

Snapchat trece de 1 miliard de download-uri pe Android
scris 19 iul 2019

Aplicația preferată a milenialilor a intrat în clubul select al aplicațiilor de Android care au fost instalate de peste 1 miliard de ori.

Snapchat este cea mai recentă aplicație care trece de borna celor 1 miliard de instalări, unde se alătură unor nume grele, precum Gmail și Microsoft Word. Cifra este valabilă doar pentru Google Play, magazinul oficial de aplicații pentru Android.

Aplicația are un rating de 4,1 / 5 după aproape 20 de milioane de review-uri, semn că experiența oferită pe Android de serviciul propriu-zis și aplicația care-l facilitează este apreciată pozitiv de utilizatori.

Abordarea originală și facilitățile cu care a venit Snapchat în zona de social media a atras numeroși tineri și a fost considerată una dintre cele mai mari amenințări la propriul viitor de Facebook.

FOTO Schimbare la Instagram. Ascunde numărul de like-uri pentru a înlătura presiunea CITEȘTE ȘI FOTO Schimbare la Instagram. Ascunde numărul de like-uri pentru a înlătura presiunea

De altfel, Facebook nu s-a ferit să se inspire de la Snapchat, copiind de-a dreptul anumite funcții în cadrul propriilor aplicații. Conținutul efemer din Instagram, Facebook, WhatsApp și Messenger, numit Stories, este cel mai bun exemplu în acest sens.

Snapchat avea în primul trimestru al acestui an 190 de milioane de utilizatori activi zilnic, care petrec în medie 25 - 30 de minute pe zi în cadrul aplicației.

Luna aceasta Snapchat a anunțat lansarea unei secțiuni de seriale scurte, realizate de celebrități precum Arnold Schwarzenegger și Serena Williams.

viewscnt
Afla mai multe despre
snapchat
android