Sony va lansa PlayStation Portal în noiembrie

Sony va lansa PlayStation Portal în noiembrie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 sep 2023

Pe 15 noiembrie, Sony va ieși pe piață cu un dispozitiv pentru jucarea de la distanță a jocurilor de PlayStation, numit PlayStation Portal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După mai multe luni în care a oferit informații „cu picătura” despre un viitor device care permite streaming-ul prin wireless a jocurilor de PlayStation, producătorul japonez anunță acum și data la care acesta va intra pe piață.

Astfel, PlayStation Portal va fi disponibil din 15 noiembrie, cu un ecran LCD 1080p, care va permite jucarea de la distanță a jocurilor de PlayStation cu 60 de cadre pe secundă.

Elon Musk anunță că va introduce în curând apeluri vocale și video pe platforma online X (fostă Twitter) CITEȘTE ȘI Elon Musk anunță că va introduce în curând apeluri vocale și video pe platforma online X (fostă Twitter)

În dreapta și stângă ecranului, PlayStation Portal are două „mânere”, dotate cu butoane într-un format similar controller-elor de PlayStation, pentru a facilita acomodarea rapidă a gamerilor.

Aceleași butoane oferă feedback haptic, pentru a oferi experiență similară controller-elor, și pot fi folosite inclusiv pentru accesarea conținutului multimedia.

Dispozitivul se conectează la PlayStation prin Wi-Fi și permite rularea jocurilor compatibile, instalate pe consolă, care necesită un controller Dualsense.

Deja, PlayStation Portal este disponibil pentru precomenzi în Statele Unite, unde costă 200 de dolari. În restul regiunilor, precomenzile vor începe pe 29 septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
playstation portal
gaming
jocuri