Spotify are probleme cu sistemul de plăți

Spotify are probleme cu sistemul de plăți
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 nov 2023

Abonamentele unora dintre utilizatorii Spotify au fost anulate automat, din cauza unor probleme tehnice pe care compania le întâmpină cu propriul sistem de plăți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Un număr semnificativ de utilizatori Spotify s-au plâns în ultimele zile pe rețelele sociale că firma suedeză le-a anulat abonamentele Premium fără vreun avertisment.

La plângerile făcute de utilizatori, reprezentanții serviciului de suport ai companiei au recunoscut că există dificultăți tehnice create de sistemul de plăți.

CITEȘTE ȘI Instagram extinde la nivel global descărcarea clipurilor video publice

Modul în care se comportă sistemul de plați, anulând abonamente active, nu este deloc pe placul companiei suedeze, care se luptă să-și crească numărul de abonați și veniturile.

Astfel, până la remedierea problemelor, cei de la suport tehnic au fost instruiți să prelungească manual abonamentele anulate.

Problemele întâmpinate de Spotify ar putea avea legătură cu iminenta lansare a abonamentelor Supremium, care, pentru mai mulți bani lunar, va aduce sunet lossless și acces la un număr limitat de cărți electronice.

Spotify are peste 574 de milioane de utilizatori, dintre care peste 226 de milioane plătesc pentru unul din abonamentele Premium.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
abonamente
premium