Comenzile vocale pentru ChatGPT sunt disponibile conturilor gratuite

Comenzile vocale pentru ChatGPT sunt disponibile conturilor gratuite
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 nov 2023

Utilizatorii care folosesc versiunea gratuită de ChatGPT, pot și ei acum să apele la funcția de voice chat a acestuia, în loc să scrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În septembrie, OpenAI introducea posibilitatea de a comunica vocal cu ChatGPT. Atunci, însă, aceasta era disponibilă doar celor care plăteau 10 dolari pe lună pentru ChatGPT Plus.

Acum, aceeași funcționalitate este implementată pentru toate conturile, inclusiv ale celor care folosesc gratuit chatbot-ul.

CITEȘTE ȘI Funcțiile de AI Copilot pot fi testate pe Windows 10

Funcția vocală permite utilizatorilor ca, în loc să pună întrebări în scris, să poarte o conversație vorbind direct cu ChatGPT, care, la rândul lui, are voce pentru a răspunde.

Pentru asta, ChatGPT folosește un model text-to-speech, care generează o voce ce seamănă cu cea a unui om, pe baza a doar câtorva secunde dintr-un eșantion audio.

OpenAI a lucrat că diverși actori pentru a produce cinci voci diferite pentru ChatGPT.

Funcția de voce este acum implementată în aplicațiile iOS și Android, urmând să fie disponibilă tuturor utilizatorilor în zilele următoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
chatgpt
voce
ai