Spotify lansează o aplicație oficială pentru Apple Watch

Spotify lansează o aplicație oficială pentru Apple Watch
scris 14 nov 2018

Serviciul suedez de streaming Spotify anunță lansarea primei versiuni a aplicației sale dedicate ceasului inteligent Apple Watch.

După o perioadă internă de testare care a durat mai puțin de două săptămâni, aplicația Spotify pentru Apple Watch este acum disponibilă în magazinul de aplicații și reprezintă o alternativă la cea de iPhone care se poate dovedi mai comodă în anumite situații.

Cu noua aplicație, Apple Watch poate fi folosit ca o telecomandă mai accesibilă pentru controlarea listelor de melodii redate pe iPhone sau pe alte dispozitive conectate.

De exemplu, spun cei de la Spotify, o persoană care aleargă cu telefonul montat într-o husă prinsă pe braț și ceasul la mână va găsi că este mai comod să schimbe melodiile prin intermediul aplicației de pe ceas.

Acțiunile Apple au scăzut la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, după avertismente ale furnizorilor companiei CITEȘTE ȘI Acțiunile Apple au scăzut la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, după avertismente ale furnizorilor companiei

Din păcate, prima versiune a aplicației este foarte limitată, rezumându-se la rolul de telecomandă pentru alte dispozitive pe care rulează Spotify. Aceasta nu poate reda muzică în mod independent prin intermediul conexiunii la internet.

De asemenea, nu există suport offline pentru descărcarea pe telefon a listelor de melodii. Această opțiune ar permite celor care aleargă, din exemplul dat de Spotify, să-și lase telefonul acasă și să folosească exclusiv ceasul.

Cei de la Spotify sunt conștienți de aceste limitări și promit că suportul offline va fi adăugat prin intermediul unei versiuni viitoare.

Spotify are 191 de milioane de utilizatori lunari activi, dintre care 87 de milioane sunt plătitori, fiind în continuare cel mai popular serviciu muzical de streaming.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
appel watch
muzica
ceas