Spotify lansează o interfață optimizată pentru șoferi

Spotify lansează o interfață optimizată pentru șoferi
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 ian 2019

Spotify anunță lansarea “Car View” un mod care oferă o interfață optimizată special pentru a fi ușor de folosit la volan.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În principiu, “Car View” este o versiune simplificată a ecranului “Now Playing”, cu butoane și caractere mai mari și curățată de alte elemente care ar putea distrage atenția.

Noul mod afișează doar titlul melodiei și albumul, pentru ca aceste informații să poată fi citite rapid. Acesta include butoane care facilitează accesul la la secțiunile Library, Browse și Search.

Pentru început, “Car View” va fi disponibil doar pe Android și doar când se folosește o conexiune Bluetooth. Acesta este activat automat când se stabilește conexiunea cu sistemul audio al automobilului.

Netflix a câștigat 8,8 milioane de abonați, însă veniturile au fost sub estimări CITEȘTE ȘI Netflix a câștigat 8,8 milioane de abonați, însă veniturile au fost sub estimări

Noua interfață funcționează în ambele poziții în care poate fi ținut telefonul, iar compania suedeză promite că va fi disponibil pe viitor și pe iOS, însă nu o oferă o dată în acest sens.

“Car View” nu este singura modalitate optimizată prin care Spotify poate fi folosit la volan. Acesta este integrat și în Waze, Google Maps și Android Auto.

Un mare minus al noului mod este lipsa suportului pentru conectarea prin cablu audio. “Car View” nu poate fi folosit atunci când telefonul este conectat la mașină prin intermediul unui cablu.

În această situație, modul “Car View” ar trebui activat manual de utilizator, iar Spotify nu a oferă această posibilitate. Doar automat și doar când se conectează prin Bluetooth devine vizibilă noua interfață.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
auto