Spotify se plânge că Apple îi întârzie actualizările

Spotify se plânge că Apple îi întârzie actualizările
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 mar 2024

Apple implementează cu mare greutate actualizările lansate de Spotify pentru Uniunea Europeană, se plânge compania suedeză de streaming.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După intrarea în vigoarea a noii legislații europene pentru piețe digitale și amenda de 1,8 miliarde de euro primită de Apple, Spotify a începută să lanseze actualizări prin care să implementeze funcțiile făcute posibile de noile reglementări.

Compania suedeză spune că a trimis un update pe 5 martie care, printre altele, implementează afișarea prețurilor pentru abonamente direct în cadrul aplicației și pune link-uri către site-ul oficial unde utilizatorii se pot abona.

Apple plătește aproape jumătate de miliard de dolari pentru a încheia un proces intentat de acționari CITEȘTE ȘI Apple plătește aproape jumătate de miliard de dolari pentru a încheia un proces intentat de acționari

În cele aproape două săptămâni scurse de atunci, Apple nici nu a aprobat update-ul, nici nu i-a dat vreun feedback, spune Spotify.

Spotify folosește acum acest exemplu pentru a acuza Apple că încearcă să evite punerea în aplicarea a noii legislații și cere Comisiei Europene să contacteze Apple și să-i ceară să aprobe schimbările.

„Întârzierea contrazice promisiunea Apple de a oferi răspuns privind actualizările în termen de 24 de ore și, de asemenea, nu respectă calendarul de adoptare stabilit de Comisie" spune purtătorul de cuvânt al Spotify, Jeanne Moran.

Apple nu oferit răspuns la noile acuzații făcute de Spotify.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
apple