System Innovation Romania, furnizor SAP, se extinde în Transilvania

System Innovation Romania, furnizor SAP, se extinde în Transilvania
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 feb 2018

System Innovation Romania, furnizor al soluției SAP Business One pe piața locală, a obținut o dublare a vânzărilor în 2017, până la suma de 3,9 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

SAP Business One reprezintă o soluție software de gestionare a afacerii dedicată IMM-urilor.

Compania a finalizat cu 25% mai multe proiecte în 2017 și a adăugat încă 350 de utilizatori în comunitatea SAP Business One. Un indicator relevant este creșterea cu 50% a numarului mediu de utilizatori pe proiect. Astfel, în 2017, această valoare a ajuns la 18 utilizatori/proiect, față de doar 12 în 2016, prin firme mici si medii din domeniile producție, distribuție de componente industriale, transport, imobiliare.

Pentru 2018, compania vizează păstrarea aceluiași ritm de creștere și depășirea unei cifre de afaceri de 1 milion euro. 

YouTube Red va fi lansat în peste 100 de țări CITEȘTE ȘI YouTube Red va fi lansat în peste 100 de țări

Ca direcții strategice, 2018 va aduce deschiderea unei filiale în regiunea Transilvania, dar și semnarea unui parteneriat cu o firmă din Bulgaria, pentru intensificarea prezenței pe piața vecină.

Pentru System Innovation Romania, exportul de servicii este o sursă importantă de venituri și contează pentru circa 30% din cifra de afaceri.

Activă pe piața locală din 2008, System Innovation România este primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One din România. Compania oferă servicii complete de consultanță și implementare pentru soluția ERP SAP Business One, dedicată organizații medii și mici, atât în România cât și pe piața internațională.

viewscnt
Afla mai multe despre
system innovation romania
sap business one