Tableta Pixel ar putea funcționa cu stylus-uri dezvoltate de terți

Tableta Pixel ar putea funcționa cu stylus-uri dezvoltate de terți
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 mai 2022

Pixel Tablet, viitoarea tabletă Google, ar putea avea certificare universală pentru stylus-uri, ceea ce înseamnă că ar putea exista o gamă largă accesorii de acest tip dezvoltate de alți producători.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform unei înregistrări din catalogul Universal Stylus Initiative, organizația care realizează certificarea produselor ce suportă standardul comun de stylus-uri USI, printre produsele compatibile se va număra și viitoarea tabletă Google.

De altfel, Google este membru Universal Stylus Initiative încă din 2018, de când suportă acest standard de stylus-ului pe mai multe chromebook-uri.

Google Drive suportă selectarea multiplă a textului CITEȘTE ȘI Google Drive suportă selectarea multiplă a textului

În general, tabletele care oferă suport pentru stylus folosesc unul dezvoltat de producătorul tabletei, pentru ca acesta să acapareze și veniturile generate de vânzările de stylus-uri.

Dacă informația se confirmă, Pixel Tablet va fi una dintre primele tablete care suportă standardul USI pentru stylus-uri și va beneficia de suportul diverșilor producători care vor vinde stylus-uri pentru aceasta.

Google s-a răzgândit recent în ceea ce privește tabletele, după ce decisese anterior că nu mai vrea să producă tablete. Pixel Tablet este așteptată pe piață în cursul anului viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
tableta
pixel
google
stylus