Telegram poate trimite mesaje fără să deranjeze destinatarul

Telegram poate trimite mesaje fără să deranjeze destinatarul
scris 12 aug 2019

Telegram, unul din principalii competitori pentru WhatsApp, lansează o facilitate prin care un mesaj poate fi trimis fără să declanșeze o notificare pe dispozitivul celui care-l primește.

Cel mai nou update de Telegram aduce o serie de funcții noi, dintre care se detașează posibilitatea trimiterii unor mesaje care nu emit notificări atunci când ajung pe telefonul destinatarului.

Un astfel de mesaj silențios poate fi trimis dacă butonul send este apăsat prelung. În urma unei astfel de apăsări, va fi afișată opțiunea “Send without sound” pe care utilizatorul o poate selecta pentru a nu declanșa notificarea pe dispozitivul destinatarului.

Aceasta opțiune, unică cel puțin în rândul celor mai cunoscute aplicații de chat, se poate dovedi utilă într-o serie întreagă de situații: destinatarul poate dormi, se poate afla într-o ședință și a uitat să oprească notificările etc.

Trump: Guvernul SUA nu va face afaceri cu Huawei și nu este pregătit să încheie un acord comercial cu China CITEȘTE ȘI Trump: Guvernul SUA nu va face afaceri cu Huawei și nu este pregătit să încheie un acord comercial cu China

O altă opțiunea nouă din această versiune, numită Slow Mode, le permite administratorilor să limiteze numărul de mesaje pe care anumiți membrii le pot trimite. Administratorul poate alege un interval de timp minim pe care un membru trebuie să-l aștepte înainte să poată trimite un mesaj nou.

Această opțiune poate crea mai multă ordine în cadrul grupurilor în care se trimit un mare număr de mesaje și poate liniști membrii prea vorbăreți.

Telegram este una dintre cele mai bune aplicații de chat atât din punctul de vedere al funcționalității propriu-zise, cât și al securității. În fapt, Telegram a fost criticată în mai multe rânduri că din cauza securității sale foarte bune a ajuns să fie preferată și de persoanele certate cu legea.

viewscnt
Afla mai multe despre
telegram
chat
comunicare