Telekom Romania Mobile lansează noi abonamente cu mesajul „cât vezi, atât plătești!”, urmându-și promisiunea „Mobil asa cum vrei. Simplu și Corect”

Telekom Romania Mobile lansează noi abonamente cu mesajul „cât vezi, atât plătești!”, urmându-și promisiunea „Mobil asa cum vrei. Simplu și Corect”
scris 19 apr 2022

Telekom Romania Mobile lansează noi abonamente ’NELIMITAT’ în spiritul promisiunii „Mobil așa cum vrei. Simplu și corect”. Clienții beneficiază de planuri tarifare cu prețuri clare, fără configurații complicate, menținând minutele, mesajele și internetul nelimitate pe teritoriul României și adăugând noi beneficii. Astfel, clienții Telekom Mobile nu trebuie să își facă griji cu privire la costurile suplimentare pentru beneficiile oferite de abonamente: minute, SMS sau date naționale. Noua ofertă este comunicată sub umbrela „Cât vezi, atât plătești”.

Abonamente NELIMITAT în țară

Ca și până acum, noile abonamente, împreună cu Bonusul Net Nelimitat, au conectivitate nelimitată voce și internet pe teritoriul României și sunt destinate atât clienților existenți la prelungirea contractului, cât și clienților noi. În plus, toate abonamentele nou lansate, care au perioadă minimă contractuală, au acces la serviciul de roaming în Spațiul Economic European (SEE) chiar de la activare, conform reglementărilor Roam Like at Home, aplicabile tuturor clienților din SEE. Astfel, clienții se vor bucura și în roaming de minutele și SMS-urile nelimitate incluse în abonament, precum și de un număr de GB de internet în roaming SEE (între 4,7GB și 12GB), în funcție de planul tarifar ales.

Operatorul își păstrează totodată abordarea lansată anul trecut: aceleași abonamente și pentru clienții rezidențiali (B2C) și pentru cei de business (B2B). Acestă abordare are în vedere în principal clienții small business (SOHO), a căror nevoie este asemănătoare cu cea a unui client rezidențial și pentru care compania dorește să ofere o experiență similară în magazine. În același timp, toți clienții business care doresc o experiență personalizată, vor beneficia de tot sprijinul consultanților Telekom Mobile dedicați.

„Suntem în permanență conectați la nevoile și așteptările clienților noștri, pentru a afla ce își doresc, pentru a le oferi o experiență mai bună, corectă și simplificată. Noul portofoliu pe care îl lansăm azi urmează promisiunea brandului nostru, de a oferi Mobil așa cum vrei - simplu și corect. Ne bucurăm să vedem că 8 din 10 clienți care interacționează cu Telekom Mobile recomandă serviciile noastre. Și nu ne vom opri aici”, a declarat Andreea Cramer, Chief Commercial Officer, Telekom Romania Mobile Communications S.A.

Cadou NELIMITAT pentru clienții existenți

În plus, la doar câteva săptămâni de când Telekom Romania Mobile a devenit rețeaua 100% nelimitată pentru utilizatorii de cartele preplătite cu beneficii active, compania anunță o nouă surpriză prin care răsplătește de această dată clienții de abonamente: toți abonații Telekom Mobile primesc automat beneficii naționale nelimitate între 18 aprilie 2022 – 31 mai 2022.

Telekom Mobile devine astfel rețeaua 100% nelimitată pentru toți abonații săi, oferindu-le cadoul nelimitat: simplu, fără niciun efort, ca să își împărtășească bucuriile și experiențele, fiind mereu conectați la lucrurile cele mai importante din viața lor.

Pachete exclusive cu Smartphone-uri incluse în abonament sau în rate foarte convenabile

Pentru a simplifica și mai mult experiența clienților, Telekom Mobile a creat pachete speciale cu noile abonamente și telefoane incluse, oferind acces la telefon cu beneficii naționale nelimitate, cu un cost lunar transparent, fără surprize la factură, în spiritul „cât vezi, atât plătești”. Astfel, la portarea de la abonament sau la reînnoirea contractului, tariful de 14 euro/lună include un smartphone la alegere între Samsung Galaxy A13 sau Xiaomi Redmi Note 11.

De asemenea, indiferent de abonamentul ales din noua ofertă (începând de la abonamentul Nelimitat 7), clienții vor beneficia de avantaje la achiziția de smartphones, putând alege dintr-o gamă variată, la prețuri speciale sau cu rate foarte convenabile, fără avans și dobândă. De exemplu, la abonamentul de 14 Euro/lună, clienții pot alege între Samsung Galaxy A22 5G sau Huawei Nova 9SE, optând pentru plata unei rate de 2 euro/lună, respectiv 4 euro/lună, direct pe factura Telekom.

Totul sub o identitate modernă, care spune: simplu și digital

Odată cu lansarea noului portofoliu, Telekom Romania Mobile va începe și implementarea în comunicare a noii sigle a companiei în forma 1-T-1 (digit-T-digit). Adaptarea siglei companiei arată concentrarea în special pe participarea la viața digitală, pe activitățile durabile și pe coeziunea socială. Schimbarea logoului va fi implementată treptat în toate punctele de interacțiune cu clienții.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom romania mobile
sms