Telekom susține IMM-urile prin noul portofoliu de servicii mobile

Telekom susține IMM-urile prin noul portofoliu de servicii mobile
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 18 nov 2016

Companiile, indiferent de aria de activitate sau dimensiune, trebuie să se concentreze pe activitățile lor principale, fără griji legate de furnizarea serviciilor de telecomunicații. Au nevoie de o conexiune stabilă și acoperire 4G extinsă, de controlul costurilor, în special în străinătate, de securitate pentru date pe orice dispozitiv, respectiv de acces și disponibilitate a datelor lor. Într-un singur cuvânt: mobilitate – acesta reprezentând astăzi un element cheie în succesul sau eșecul unei afaceri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Telekom Romania vine în sprijinul IMM-urilor din România prin introducerea unui portofoliu îmbogățit de servicii mobile, care oferă o experiență 4G, trafic de date suplimentar, mai multe beneficii în roaming și date securizate prin licențe Norton Security Online.

Toate abonamentele incluse în noul portofoliu Business Office oferă viteza maximă de date în funcție de aria de acoperire, chiar și după ce traficul inclus în abonament este consumat. Mai mult, primii 250 MB peste traficul inclus în abonament sunt tarifați cu 0,01 euro/MB, iar după acest prag, clientul va fi taxat cu 0,005 euro/MB, un tarif cu 50% mai mic față de prețul standard pentru traficul de date suplimentar. În plus, începând cu Business Office 12, clienții beneficiază de minute și SMS-uri nelimitate în zona internațională 1 (rețele fixe Europa, rețele fixe și mobile din SUA, Canada și Israel) și de o licență pentru soluția de securitate Norton Security Online care poate fi instalată pe orice dispozitiv preferat, inclusiv pe telefonul mobil.

Toate abonamentele, începând cu Business Office 31, includ 5000 de minute lunar pentru apeluri primite și efectuate în roaming in cadrul Grupului 1 (țările UE, Elveția, Gibraltar, Islanda, Lichtenstein și Norvegia).

În funcție de tipul de abonament, clienții business ai Telekom au incluse în ofertă până la 1500 de minute internaționale în Zona 2 (rețele mobile din Europa), până la 9GB trafic de date național și până la 1500 de SMS-uri și 3GB de trafic de date în roaming pentru statele din Grupul 1.

De asemenea, clienții au posibilitatea de a achiziționa telefoane inteligente de ultimă generație, cu prețuri începând de la 1 leu.  

Portofoliul Business Office introduce opt planuri tarifare cu prețuri între 3 euro și 55 euro fără TVA.

Mai multe informații despre noile abonamente și planurile tarifare aferente sunt disponibile aici: https://www.telekom.ro/business/business-office/

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom
imm