Tranzacție: O companie americană cumpără platforma românească de comerț B2B TradeBoss.com, cu peste 650.000 de utilizatori

Tranzacție: O companie americană cumpără platforma românească de comerț B2B TradeBoss.com, cu peste 650.000 de utilizatori
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 19 mar 2018

Platforma americană de tranzacționare a mărfurilor SoOum a semnat o scrisoare de intenție pentru cumpărarea TradeBoss.com, o platformă globală de comerț business to business (B2B) din România.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

>TradeBoss.com, lansată în 2002, are 655.400 de membri înregistrați și este operată de Tradeholding, companie cu sediul în Satu Mare.

În 2016, Tradeholding a avut afaceri de 2,9 milioane de lei, un profit de 267.300 lei și peste 40 de angajați.

ES Elektro România intră în parteneriat cu Universal Robots pentru distribuția roboților colaborativi CITEȘTE ȘI ES Elektro România intră în parteneriat cu Universal Robots pentru distribuția roboților colaborativi

SoOum, cu sediul în New York, este specializată în operațiuni de arbitraj cu mărfuri. În cazul în care tranzacția va fi finalizată, ambele platforme ar urma să funcționeze, inițial, ca și până acum, urmând ca, ulterior, caracteristicile celor două platforme să fie combinate.

viewscnt
Afla mai multe despre
tradeboss.com
sooum
tranzactie
tradeholding
comert
tranzactii
platforma
tranzactii onlibe
b2b
marfuri