Trump e nemulțumit că noile modele de iPhone nu mai au buton

Trump e nemulțumit că noile modele de iPhone nu mai au buton
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 oct 2019

Președintele american Donald Trump, un vechi admirator al firmei lui Steve Jobs, a criticat dispariția butonului fizic (home) la noile iPhone, o reclamație pe care i-a adresat-o în mod direct, pe Twitter, lui Tim Cook, CEO-ul Apple.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

”Lui Tim: butonul iPhone-ului era CU MULT mai bun decât trecerea degetului peste” ecran, a scris el vineri pe Twitter, relatează News.ro.

Trump e nemulțumit că noile modele de iPhone nu mai au buton

Donald Trump a trecut de la un smartphone Android la un iPhone în martie 2017, anul în care Apple a abandonat butonul fizic al modelelor sale de gamă înaltă în favoarea unei utilizări 100% tactile, iar în prezent este necesar să se apese pe ecran pentru ca să apară interfața și să treacă cu degetul peste ecran pentru a schimba.

Această schimbare pare să fie ținta nemulțumirii președintelui și nu noul iPhone 11 lansat de Apple în septembrie.

FOTO ANCOM lansează aplicația aisemnal.ro CITEȘTE ȘI FOTO ANCOM lansează aplicația aisemnal.ro

Nu este pentru prima dată când Trump critică alegerea concepției gigantului american al tehnologiei.

În 2013, într-o postare pe Facebook, Donald Trump a dat un sfat firmei. ”Eu am multe produse Apple și mi-e dor de Steve Jobs. Tim Cook trebuie să crească imediat mărimea ecranelor iPhone. Ar trebui să fie un pic mai mare ca ecranul Samsung și Apple ar face bine să o înțeleagă repede, pentru că va pierde o afacere mare. Mie îmi place ecranul mai mare”, scria el.

Altfel președintele american nu și-a ascuns vreodată admirația față de predecesorul lui Tim Cook, Steve Jobs, în pofida trecerii sale tardive de la Android la Apple.

Președintele american a îndemnat, pe ton de glumă, în august 2013, la aducerea la conducerea Apple a liderului decedat în 2011.

LISTA WiFi4EU: Peste 140 de localități din România primesc fonduri UE pentru furnizarea de internet wireless gratuit CITEȘTE ȘI LISTA WiFi4EU: Peste 140 de localități din România primesc fonduri UE pentru furnizarea de internet wireless gratuit

”Nu-mi vine să cred că Apple nu a scos un iPhone cu un ecran mai mare. Samsung va profita de asta. STEVE JOBS TREBUIE CĂ SE ÎNTOARCE ÎN MORMÂNT”, a scris el pe Twitter în septembrie 2013.

Donald Trump consideră că Tim Cook suferă de pe urma comparării cu predecesorul său în ceea ce privește alegerile strategice pe care le-a făcut de când conduce Apple.

În martie, președintele l-a numit pe Tim Cook drept ”Tim Apple”. Era ”pentru a câștiga timp”, și-a justificat președintele eroarea.

viewscnt
Afla mai multe despre
trump
iphone
buton
nemultumit
tim cook